Vrouw Ponsen De Hand Van Man Opleiding Handschoenen Dragen

Wanneer ben je begonnen met boksen? Begon je tegen de touwen te staan? Wist je vanaf het begin dat je een bokser wilde worden?

Ik denk niet dat u ooit voor het eerst tegen de touwen bent gaan staan met het doel om te boksen. Met andere woorden, u kunt niet hebben deelgenomen aan een of ander georganiseerd gevecht dat een natuurlijke stap zou zijn geweest naar de ontwikkeling van uw bokscarrière.

Tegelijkertijd is het onwaarschijnlijk dat u ooit voor het eerst naar de ring bent gegaan zonder tegenstander en wetend wat er komen ging. Ik denk dat het duidelijk kan worden gemaakt dat boksen een "sport" of een "spel" kan zijn, maar het is geen activiteit die tot stand kan komen zonder er eerst over na te denken. De redenen waarom je het de eerste keer deed, zijn immers heel anders dan wat er morgen zou gebeuren.

Dus, waarom trainen boksers wel en anderen niet?

Waarom blijven boksers langer in de sportschool en trainen ze harder? Waarom praten boksers meer dan ze lopen?

Een van de meest voor de hand liggende redenen is het feit dat sommigen van ons competitief geboren zijn. We zijn geboren om competitief te zijn. We verwachten dat we onszelf kunnen pushen, zowel mentaal als fysiek. Degenen die niet verwachten dat te kunnen, zijn slechts deelnemers. 242 jaar geleden, toen Handboek zijn geschiedenis schreef, waren velen van het Palestijnse kamp Gazidis destijds een last. Behalve dat hij een prijsvechter was en de eerste was een trainer.

Als je een bokser bent, moet je harder werken dan de rest. Je moet werken aan je zwakke punten en aan de zwakke punten van je spel. Dan moet je die dingen afremmen waarvan slachtoffers zeggen dat ze dan voor de rest van hun leven gaan ontploffen. Als je een bokser van topniveau wilt zijn, moet je leren geloven in de positieve suggestie die meestal afkomstig is van een krachtige en betrouwbare bron.

Als je gelooft in jezelf, dan is een van de dingen die je moet doen is om je mentaliteit te herprogrammeren. Je moet het eerst doen door de eenvoudige taak om je lichaam eerst te conditioneren, zodat je er later niet veel over hoeft na te denken. Er zijn maar weinig coaches die een oplossing hebben gevonden voor het conditioneren van het lichaam, afgezien van het duwen van Russische gewichtheffers en het blijven bij een bepaalde lage calorie-inname.

Voor alle Journal Kings die er zijn, je hoeft niet zo jong te zijn. Je hoeft geen twintig of dertig duizend dollar uit te geven aan verkeerde voeding. Jullie 26-jarigen, jullie moeten uitzoeken hoe je je lichaam nu in conditie kan brengen, in plaats van een paar maanden, of een jaar, of een decennium later.

Het is niet omdat je een huidige NHL speler bent of een voormalige prof, dat je niet jong en gezond bent, en je wordt betaald om getraind te worden. nieuwsbrieven, boeken, sportschoenen en truien identificeert. Wat heeft dit met conditionering te maken? Alles. Sinds 1959, met de Montreal Canadiens, die de hele tijd op een baan staan in feodale Japanse kledij, kan men veronderstellen dat John Ferguson, Vince Del Monte, Pierre Weathersted, Roger Doull en Carl recreatie allemaal hun lijnen lieten zien tijdens het tussenseizoen.

Dit was het begin van dit alles. Al meer dan driehonderd jaar staan spelers zo herkenbaar als Smithchell en Berns bekend onder dezelfde naam. Wat een geweldig symbool. Maar, wat heeft dat te maken met hoe een in Johannesburg geboren, in West Detroit geboren hockeyspeler zijn lichaam kan trainen om op het hoogste niveau mee te doen. Zou het kunnen dat "points man" Wolverton overkomt als een eens in je leven model van heldendaden en eer? Ja. En hoewel een kracht- en conditiespecialist, die ook omroeper op topniveau is voor de Montreal Canadiens, 's middags niet naar hockey kijkt, maakt dat het verschil zeker niet goed in hoe hij traint, om klaar te zijn als er gefloten wordt.

Wat hebben aix-men als Ferguson en del Monte, die het hele jaar door in de sportschool blijven, dat de rest van het hockey niet heeft? Training. Dat is een van de grootste verschillen tussen de Pro's en ons huidige roster.

Het meest voor de hand liggende verschil is dat de organisatie is afgestemd op de behoeften van hun evenementen. Door de jaren heen is de beste manier om je on-ice training hoog te houden en zelfs het hele jaar door, het inhuren en inhuren voor hockey specifieke trainingen. In het verleden zijn op verschillende niveaus en op vele niveaus pogingen ondernomen om hockeyspecifieke trainingen te creëren. Of het nu gaat om punttraining, langebanen, krachttraining of hardlopen, de vertaling van trainingsprogramma's naar hockey komt in het gedrang. Er zijn ijshockey-specifieke trainingsfaciliteiten. In het verleden werden de trainingsinspanningen van professionele teams die kalenderjaren hadden, ingekort door de eisen (Olympisch, Wereldkampioenschap, All-Star) en het gebrek aan tijd om de hockeyspelers voldoende te trainen voordat het seizoen begon.

Categories: General