Personal trainer Rotterdam

Mijn professionele naam is Oliver Williams en ik ben geboren in Londen, Engeland. Gedurende deze periode heb ik meer dan 30 jaar in de National mobile boiler business gewerkt. In de afgelopen dagen heb ik de grote kans gehad om te trainen met verschillende atletiektrainers en personal trainers, zowel in Engeland als in het buitenland. Eén zo’n personal trainer, die bevriend is met Steve Machesley, wielrenner zoektocht in Ierland, organiseerde een trainingsgroep voor mij op één van hun mountainbikes.

Dit artikel beschrijft de basisvaardigheden die de personal trainer mij leerde over fietsen.

n dit artikel ga ik in op de 3 vaardigheden die de voorzitter mij leerde voor het wielrennen als amateur wielrenner. Een volledig verslag van de professionele wielerronde en trainingstechnieken komt regelmatig aan bod in een ander artikel.

Technisch Een belangrijke vaardigheid om te verwerven is het vermogen om summier te redeneren (rekening houdend met alle gegevens en andere analyses in een bepaalde situatie) en efficiënt een wielerbeslissing te nemen. Sommigen denken dat deze vaardigheid vrij gemakkelijk te verwerven is, terwijl anderen eerlijk zullen toegeven dat ze er veel meer oefening voor nodig hebben. Logisch gezien zou een fietser in staat moeten zijn om tot een beslissing te komen over een bepaalde fietsroute na veel gegevens te hebben verzameld en na rekening te hebben gehouden met alle denkbare factoren, zoals wind, hoogte, vermoeidheid, kou, hitte, verkeer, enzovoort. Helaas is deze vaardigheid om een goede fietsbeslissing te nemen vrij moeilijk te verwerven en onder de knie te krijgen.

Tactische vaardigheden voor een top atleet

Deze vaardigheid kan alleen worden aangeleerd door uren van serieuze training. Het is niet voldoende om gewoon op je fiets te trappen en de weg op te gaan zonder kennis van hoe je fietsbeslissingen moet nemen, maar er moet veel tijd en moeite in worden gestoken.

Tactisch De derde vaardigheid die moet worden aangeleerd om ter plaatse een goede beslissing te kunnen nemen is die van de Tactiek. Deze vaardigheid is eigenlijk niet zo moeilijk als velen misschien denken. Veel wielrenners zijn van mening dat een goede tactiek niet nodig is. Het is belangrijk om rekening te houden met het belang van het ingaan van de juiste bochten, het aanhouden van een laag tempo, hoe het verkeer je dwingt, hoe het weer de manier waarop je fietst beïnvloedt, enzovoort.

Vaak is het zo dat je in een groep zit die een bepaalde tactiek nodig heeft om een wedstrijd uit te rijden, of als er een ontsnapping nodig is, waar veel renners die tactiek zullen opeisen om de groep te passeren. Een goede tactiek is eigenlijk vrij eenvoudig te leren, als je maar een paar dingen in gedachten houdt, zoals de # 1 tactiek voor sprongen (tenzij je weet hoe je regelmatig single-leg drops moet doen).

Categories: Sport