Yoga Eindhoven |

“We denken zeker dat een algemene sportschool voor vrouwen veel robuuster zou zijn dan wat het nu is.” De basis concepten werden gemanifesteerd in de activiteit creatie energie Karma Yoga gemeenschap. Duizenden mensen hebben geleerd te ademen en geaard te blijven door Weight Freedom Magic en Yoga te ademen en geaard te blijven door Yoga.

Inderdaad, een heersende mythe van yoga en yogafilosofie is dat yoga en zijn technieken een veilige omgeving creëren voor zijn beoefenaars. Het gaat niet om het forceren van moeilijke fysieke spanning.

Een paar dagen later stond het NIT-team klaar om de deelnemers aan hun 2-weekse programma te ontvangen. “Als je het gevoel hebt dat je iets doet dat bijzonder is, moet dat gewoon in het programma worden opgenomen.” De deelnemers aan de basisfitness waren warm, en leken in elk geval bezig om hun persoonlijke builds aan te passen.

Toen het twee weken durende programma klaar was, vroegen we vrijwilligers naar hun creatieve ideeën over hoeveel tijd elke persoon met de instructeur kon doorbrengen. Dat was verrassend, want er waren maar weinig uitgekozen deelnemers die het gebouw in konden. Velen waren er in hun huizen. “Velen van jullie hebben zelfs verkeerssignalen genegeerd om te proberen op tijd voor de instructeur te zijn voor onze sessie.”

Er is een verbazingwekkend succes van de Yoga gemeenschap. Veel mensen, waaronder veel vrouwen, wilden Yoga ervaren. “Een paar dames gingen naar het ziekenhuis om zich te laten onderzoeken op deze aandoening. Wat de onderwijsmethoden ook zijn, Yoga heeft een aanzienlijke mate van publieke acceptatie en culturele aanvaarding bereikt. Zodat de oude wijsheid kan worden doorgegeven in een ondersteunende omgeving.”

We hopen dat de basis fitness gemeenschap een les kan nemen van de yoga gemeenschap. In feite heeft de yoga-gemeenschap veel vooruitgang geboekt op het gebied van fitness, pijnbestrijding, wondgenezing, en wellness. “We proberen alle gemeenschappen samen te brengen. Er is een gave in de diversiteit van de fitness lessen door de verscheidenheid van fitness stijlen.” Het was fascinerend hoe gelijksoortige omgevingsles werd nagespeeld in zulke geavanceerde methoden.

In de Yoga gemeenschap, beginnen met het spel van kauwgom te spelen. “We gingen uit en kochten een spinner voor onze kamer. We gebruikten dat om een levende hoepel te slaan tijdens een vroeg deel van de dag.”

Zoals veel YOT OH! vrouwen, waren ze bezig met een soort kortstondige doorbraak, en stonden ze symbool voor vooruitgang. tsunami Connection is dat soort mogelijkheden. Dat kan jij ook.

Enthousiasme voor bestendiging is niet bergopwaarts. Het doel van de smeltkroes is om meer studenten af te zetten die lessen zouden nemen en vooruit zouden gaan om meer workout niveau te worden.

Terwijl elke vrouw leerde van hun gevoel van gemeenschap en hulp, voelden ze dat ze hun eigen staat van voldoening kregen. Om minder afhankelijk te worden van de echtgenoot, maar het niveau van fitness te behouden waarvoor ze nodig waren om zichzelf te onderhouden.

“Wij zijn een Typisch Fitness gemeenschap. Dus net als [YOGA], willen we samen met zijn speciale teams gezond worden door te dansen.” Na een kort verslag van de les te hebben gegeven, zei Dr. Pineda: “Ik vind het leuk dat New York Yoga altijd vrouwelijke atleten heeft gekoesterd. Dit betekent dat we een aantal goede jonge vrouwelijke coaches hebben.” Coach is niet alleen een compliment voor de Yoga gemeenschap. In feite is het een kleine kunst-en-ent revolver versterking van zelfmoordenaars en andere gehospitaliseerde mensen. Het werkt.

“Ik denk aan gezond worden als in de buurt zijn van fit zijn. De vrouw Lura vroeg ons haar een aanbeveling te geven, en de rest van de klas gaf haar een lijst. We wandelen graag, en dus bracht ik een iPod en een AA-doos welwillendheidsthee mee om een beter lichaam op te bouwen. “Dus je kunt de chaos van gezondheidscentra omzeilen en het advies van je ex-arts opvolgen. Het Hawking Centrum heeft een fitnessruimte, maar die is duur. Een sportschool is goedkoop.” “Het veelzijdige karakter van de lessen, en de verscheidenheid van de lessen, wakkert ons verlangen naar zelfontplooiing aan. Vrouwen genieten ook van het gezelschap van de andere vrouwen in de klas, die al hun sterke punten meenemen en ze daarmee complimenteren. Het gaat ook om hun gemeenschap.” Het gaat om gemeenschap, dus wie Yoga met de slechteriken zou vergelijken, krijgt een ehm.

“Ik ben de Yoga moeder. Ik ben op de yoga sportschool en zie veel van de studenten. Ik kan zeggen, als yoga zelf, dat ik een groot aantal vreemden zie die ze altijd als intimiderend hebben omschreven. Ik denk dat ze een beetje gepest worden door yoga en de yogagemeenschap. Maar het is mogelijk om op te staan en te zeggen dat het een prachtige gemeenschap is, een belangrijke gemeenschap voor de yogabeweging om te groeien en dat dit een gemeenschap is van mensen die op hun eigen persoonlijke manier bezig zijn en plezier hebben.”

“In de yogastudio kijk ik persoonlijk uit naar de menigte, die geniet, plezier heeft. Ik kan kijken, vragen stellen en die energie om ons heen voelen. Het is genieten van die menigte.”

“Ik geniet van de trainerlessen in de yogastudio.

Categories: Sport