Weerbaarheidstraining Rotterdam

Het was de bedoeling dat we minstens 4 dagen op dit bootcamp zouden blijven. We hebben hier wat late wijzigingen aangebracht en enkele vrienden zijn uiteindelijk op bootcamp gebleven. Maar ik ben uiteindelijk een paar dagen langer gebleven bij het eerdere alternatief. Nu vind ik jou hier voordat mijn vrienden zelfs zijn aangekomen. Is het geen goed idee om een paar dagen eerder te vertrekken? Ja, maar onze optie was niet goed met het weer. Vandaar mijn beslissing om langer te blijven Weerbaarheidstraining.

Deze bootcamp was meer dan iets meer dan 100,00 en het weer was helemaal vlak. We hadden daar een McDonalds restaurant en het is mijn advies dat men niet de fout moet maken om daar te gaan eten want het is er zompig. We hebben daar onze lunches genuttigd: kip bockwurst, Belgium wstrings, frietjes, aardappelsalade, grapefruit, en we hebben frisdrank gedronken. s Middags zijn we naar de voetbalvelden gelopen, het was 2e navigeren, ikzelf ook in België, want die was last minute overgeschakeld naar linkervleugel. Met de wisseling van kant kregen we een welverdiende warming up.

Wat ik uit dit scenario opmaak is hoe wij het door het Met Office gerapporteerde weer waarnemen en ervan uitgaan dat het allemaal hetzelfde is als wat de oorspronkelijke bron rapporteert. Hoe fout we het hebben als we een stap verder van het Meteorologisch Instituut staan. Merk op dat ik je vertelde dat het later naar links overschakelde. Dat kwam door de veldwisseling en dus moest ik ‘s avonds zelf weer omschakelen. Ik moest er dus heen lopen en dat verhoogde mijn wandeling aanzienlijk.

Dit verschilt van het Met Office waar de weerberichten voor elke wedstrijd verschijnen. Merk op dat de groene lijn van vorm en grootte verandert voor dezelfde algemene weersomstandigheden. U zult dit resultaat dus niet voor elk afzonderlijk rapport zien. Ik vermoed dat het Met Office gewoon telkens zijn weersysteem wijzigt om u te doen geloven dat uw weer hetzelfde is als het weer dat door het Met Office wordt gemeld. Bent u het met mij eens dat dit het geval is? Hoe dan ook, ik heb u zojuist nog meer argumenten gegeven om naar het buitenland te gaan voor uw jaarlijkse fitnessrapport en trainingsrapport. Als u van mening bent dat er geen verschil is tussen het weer van,’95 tot 99′ of ’10 graden’ tot 30 graden, dan lijkt het erop dat er geen reden zou zijn om ooit een weerbericht op te vragen.

Dit zou u een hoop zoekwerk kunnen besparen. Naar Brazilië gaan in Curiguit en daar een voetbal Bootcamp doen zou je de ervaring van je leven kunnen geven. Als het weer het toelaat, zou het nog beter kunnen zijn. Heb je een goede vriend of familielid die in het hart van een van de geografische zones woont met dezelfde weersomstandigheden als jij? Zou je je kunnen toevertrouwen aan hun opleiding en advies? Zou u uw training kunnen beperken tot het afleggen van proeven of uw sessie kunnen inkorten tot wat één-op-één tijd in plaats van een door de federatie aanbevolen afstand per taak?

Hoe goed zouden uw resultaten veranderen als u af en toe zou trainen als het Meteorologisch Instituut op het laatste moment van gedachten verandert?

Categories: Sport