Mount Everest - Wikipedia

Je passie delen met anderen die dezelfde passie hebben als jij is een heerlijk gevoel. Je wordt er niet alleen warm van, maar het maakt het ook mogelijk om je passie te delen. Praten over je passie op een veelgestelde vraag over alpine bergbeklimmen stelt: "Als je van klimmen houdt, dan zal het voor jou onmogelijk zijn om niet van deze sport te houden. Wie zou niet het gevoel van opluchting en opwinding willen ervaren dat gepaard gaat met het staan ​​op top van een berg?"

Heb je gehoord dat er twee soorten klimmers zijn? Volgens het alpine bergbeklimmen is de eerste soort de persoon die altijd in de buurt van de basis is. Hij/zij komt maar de helft van de beleving bekijken. Dat soort klimmers geniet het meest van alpinisme, de tweede soort wil hoger dan ooit. Zo'n klimmer voelt de behoefte om hogere niveaus te bereiken. Daarom zijn de tweede soort klimmers degenen die hogere hoogten willen bereiken dan de eerste soort.

Er is een discussie over of het beter is om te beginnen bij de lager geschaalde tracks of om te beginnen bij de hogere tracks waar je hogere proporties van het hele plaatje te zien krijgt. Velen zouden zeggen dat het beter is om te beginnen in de lager gelegen gebieden, omdat je je beter voelt en je meer controle hebt.

Alpine klimmen betekent niet noodzakelijk dat je een expert wordt. Het is mogelijk om op een lager geschaald gebied te beginnen en uw weg te leren. Er zijn veel boeken en tips op internet die het proces van klimmen schetsen. Ze zijn bedoeld voor de beginnende klimmers. Binnenin is veel van die informatie achterhaald, maar het is nog steeds goed om ze door te lezen.

Alpine bergbeklimmen kan worden opgesplitst in twee delen die niet met elkaar verbonden zijn, de eerste helft is de fysieke training en de tweede helft is het onderwijs. Bergbeklimmen kan je het volgende leren:

1. naast een verrekijker en andere uitrusting, een noodzaak om het terrein dat u gaat beklimmen te begrijpen.

2. naast ijs-Overzicht.

3. naast klimuitrusting, het belang van inzicht in de fysieke eisen van alpine bergbeklimmen.

4. het belang van het correct plannen en boeken van een eerste keer alpine bergbeklimmen

5. de zwaartekracht (uitstulping in de aardkorst) begrijpen en als realiteit aanvaarden.

6. inzicht in de zwakke en sterke punten van het lichaam.

7. een klimmer moet beschikken over zeer gespecialiseerde vaardigheden zoals; C luistervaardigheid in het algemeen. Een geweldige klimmer moet een uitstekend rotsklimvermogen hebben.

Een cursus alpinisme volgen is zeker niet onbereikbaar. Er is een geweldige school genaamd Mountaineering School of England, die een ideaal leerplan heeft voor het beklimmen van de Mount Everest, K-2, solo, ijs, burst-gletsjers en rimball/klimmen van Groenland. Co-vereisten zijn 1st Grade – Patient Foundation door contact op te nemen met het relevante nationale bestuursorgaan. Uitzonderlijke scores op basis van Freehinke, Rope Climb en Descending vaardigheden.

Goede instructeurs zijn nodig om les te geven. De kosten, ervaring en de motivatie zijn allemaal een beslissende factor. Alpinestars is een van de meest veelzijdige en gerespecteerde klimmerken ter wereld. Ze hebben meer gekwalificeerde en beter uitgeruste instructeurs dan welke andere klimfaciliteit dan ook. Alle instructeurs zijn gecertificeerd door de British Mountaineering Council en de UIA Eddie Pennings 1911 Training Award.

Alpine klimmen kan het beste worden overgelaten aan degenen die zijn getraind om te klimmen. Het is een sierlijke en boeiende sport. Het beklimmen van de Mount Everest eindigt echter in de dood; het is een inaugurele pogingservaring. Een echt avontuur wacht als beginners het verlangen hebben. De Mount Everest beklimmen en alle angsten overwinnen is mogelijk. Wanneer je bergen aankunt "My!"

Ik heb de beslissing genomen om verder te klimmen. Laat je niet ontkennen.

Categories: General