Hulp bij afvallen

Voedzame elementen zijn onmisbaar als we ons levend willen voelen, als we ons substantieel willen voelen, als we ons substantieel willen voelen. En zo is het ook met onze fysieke verschijning. De mooiste handen, mooie ogen en mooie tanden zijn niet genoeg – mooie kleren en een mooie glimlach zijn ook belangrijk. Ik geloof dat als je je goed voelt, je glimlacht en je glimlacht. Als je je ellendig voelt, zal je glimlach verborgen blijven. Je handen en voeten zullen bewijs geven van je trieste hygiëne. Denk je niet dat het belangrijk is om je af en toe als een miljoen dollar te voelen?

Laat me je een geheimpje vertellen. Toen ik in de Because Of Health Clinic was voor een consult, vroeg een heel aardige en elegante dame me of ik de gezichtsbehandeling wilde proberen. Ik zei: “Ja, natuurlijk, ik vind het heerlijk!”

En zij zei: “Oh echt? Wat is dan de behandeling die je wilt dat ik uitvoer? “

Het was het aanbod van een dagpakket dat ze accepteerde.

resurfacing, ontgifting, milde massage, spray tan, haarkleuring, etc. Ze kocht een van de behandelingen in de middag en kwam met veel opwinding op haar werk aan. Toen ze het geld overhandigde, zei ze: “O nee, zo duur wil ik het niet hebben.”

Ze ging niet in op de redenen voor de dure behandelingen, maar in wezen zei ze dat ze op internet veel over deze behandelingen had gelezen en dat ze had besloten dat dit de behandeling voor haar was. Ze was in geen van de behandelingen geïnteresseerd, behalve in de gezichtsbehandeling. Ze koos de duurste en legde die aan mij voor.

“Maar ik had gedacht dat ik, na het lezen van de recensies, haar dat wel had kunnen vragen,” zei ik.

Zwemmen in zee was iets wat ik nooit meer dacht mee te maken. Maar, deprimerend genoeg, is het iets dat voor de meeste mensen een dagelijkse bezigheid is.

Al het geld dat ik heb uitgegeven aan natuurlijke behandelingen en supplementen voor mijn pogingen om er jonger, gezonder en gelukkiger uit te zien, heeft niet gewerkt. Ik heb met zoveel mensen gesproken die me vertelden dat ze elk beschikbaar natuurlijk supplement hebben geprobeerd en dat ze nog steeds niet kunnen afvallen.

De eerste stap die mensen moeten nemen is het accepteren van het feit dat gewicht een natuurlijk verschijnsel is en geen tekortkoming. We hebben het allemaal, maar sommige mensen zijn genetisch voorbestemd om vet op te slaan. We kunnen onze genetica niet controleren, maar we kunnen wel leren het onder controle te houden. Er zijn vele methoden om af te vallen. Ik heb ze persoonlijk allemaal geprobeerd en besloten dat ze niet allemaal gunstig voor mij waren. Ik bleef bij wat voor mij werkte.

Ik geloof dat de beste manier om af te vallen is door middel van aërobe lichaamsbeweging. Sommige snelle oefeningen kunnen je helpen snel gewicht te verliezen. De andere vorm van lichaamsbeweging is niet meer gezond voor je hart en het kan leiden tot een hartaanval.

Ik hou mezelf erg bezig met allerlei zaken en thuisstudies. Ik lees graag mijn eigen getuigenissen en tips en nieuws over gezondheidsgerelateerde zaken. zelden krijg ik tijd om te sporten. Vroeger sportte ik dagelijks en nu is het gewoon een gewoonte.

Een andere grote factor zijn de kosten. Niet alleen lichaamsbeweging kost geld, maar diëten wordt ook steeds duurder. Ik weet het, ik geef soms wel 500 dollar per maand uit aan lichaamsbeweging. Ha, slechte budgetplanning is dodelijk voor mij! Ik wou dat ik meer tijd had om te sporten.

Een andere grote factor is tijd. De meeste mensen willen gewoon afvallen. Misschien is tenslotte iedereen een ideale schoonheid. Maar, wees realistisch hier. De meeste mensen hebben niet alle tijd om 15 keer per week te sporten. Hier is een praktische manier om gewicht te verliezen in zes maanden.

Schrijf gewoon alle tijd op die je besteedt aan lichaamsbeweging of anderszins aan krachtige lichamelijke activiteit (gewichtheffen).

Neem de Typische sportscholen met al hun apparatuur en benodigdheden. Onthoud dat u alle apparatuur en benodigdheden die in de faciliteit worden gebruikt, moet inpassen. Etiketteer ook de fitnessapparaten, trainingshulpmiddelen, enz.

Besteed één dag per week aan een aërobe oefening (ometer/beat) gedurende drie minuten.

Doe dat gedurende 3 opeenvolgende weken.

Houd dagelijks een voedingsbriefje bij over wat u in die week hebt gedaan.

Categories: Sport