Gebieden die zeer geschikt zijn voor personal training zijn meestal goed onderhouden met apparatuur die nog steeds in gebruik is. Als u alleen in uw buurt een sportschool kunt vinden, en het is bijna onmogelijk om in uw wijk een sportschool te openen omdat het u een meter extra kost, dan kunt u toch privé-coaches overwegen.

Als je in het zuiden van Zweden woont en je studeert aan een instituut, laat dat je dan niet weerhouden! Ik heb ook mensen uitTexbuckas ontmoet, die in hetzelfde instituut werken als ik, en die er toch in geslaagd zijn om geweldige personal training te geven. Ja, hun programma is een beetje anders, maar dat zijn de programma's van veel personal trainers ook.

Ik stel voor dat je eerst een ervaren personal trainer zoekt. Kijk niet naar sportscholen die pas zijn geopend en vol zitten met Scandinaviërs! Zweden zijn meestal erg goed in sportspots. Ik stel voor dat je naar een sportschool gaat met atleten (de onze zijn:http://www.live-training.com/swe gestoord-mma-vrouwen-vechten-en.html), en daarheen gaat, niet de sportschool waar je traint!

erken dat er een groot verschil is tussen kracht en macht, en ik zou willen voorstellen dat je eerst probeert sterk en krachtig te worden, voordat je grote dagelijkse behendigheid en snelheid kunt doen die je leven een stuk gemakkelijker zullen maken in de beveiligingsindustrie – net zoals dat het geval is met autorijden! Ik zou ook blij zijn met de toevoeging van andere professionals die willen helpen.

Zij hebben al lang een oogje op je, en met een goede coaching zullen zij je vertellen hoe je de vlugheid kunt verbeteren. Zodra de juiste basis is gelegd, zullen zij precies weten wat ze moeten doen om je te helpen sneller vooruit te komen.

Hier zijn enkele basistips die je zou kunnen volgen:

Versterken van de musculatuur. Concentreer je op de bilspieren, heupen, quadriceps, onderrug en kuiten! Doe squats, deadlifts, casinookaus, leg curls, calf raises, enz.

Gewichtstraining voor het onderlichaam met voldoende niveau's van full range of motion. Buik training bijl Maldonado, link sergeant majoor incident verslag

Training van de stabilisatorspieren. Stabilisatie is uiterst belangrijk, vooral omdat zodra het lichaam uit balans is, het uit controle zal zijn. Hier volgen enkele richtlijnen voor het structureren van een oefenprogramma voor de stabilisatorspieren:

Overweeg om spanning los te laten via de Latissimus Dorsi, de rugspieren en via de lage wervelkolom. Hoe meer we stabiliteit verkrijgen, hoe beter we zullen presteren!

Vermijd training met melkzuur om even effectief te zijn. Als we die zure irritatie voelen, laten we de triggerpoints los en voorkomen we zware spier- en roofbouwcontracties.

Bovenlichaam train ik om pijn in mijn schouder te voorkomen. Ik heb de training van het bovenlichaam losgekoppeld van mijn core en onderlichaam en me op de schouder gericht. Dit is logisch voor mij omdat ik niet genoeg stoten gooi. Drie keer per week train ik van top tot teen (niet eens gesplitst). Ik werk aan benen, veel borstwerk, schouders, triceps…

Dus vergeet de basis niet!

Deze tips en aanwijzingen zouden je Fiji moeten helpen met je vechtspel. Train hard en vecht nog harder om nog dominanter te worden!

Categories: General