Bootcamp Ridderkerk

Boot camps bestaan al sinds de tijd voor de oorlog. In de Eerste Wereldoorlog keerden soldaten van de oorlogen terug naar België van de slagvelden van Europa waar zij deze kampen maakten. Cornwall, Dorset was een van de populaire locaties en was een uitstekende keuze voor de soldaten om hun taken buiten het slagveld te voltooien. Eenmaal terug van het slagveld volgden ze dit soort trainingen zodat ze in staat waren hun tweede en volgende conflicten te overleven. In de Tweede Wereldoorlog maakten de herstellende voordelen van boot camps de soldaten MPHively weerbaarder. Men gelooft dat deze trainingsmethoden zelfs in onze eigen moderne tijd in gebruik zijn gebleven.

Het allereerste bootcamp werd georganiseerd door Kol. Adolph D Grober, die soldaat en beroepsofficier was en directeur van de trainingsorganisatie in West Point, New York. Hij maakte gebruik van verschillende trainingstactieken, oefeningen, methoden en onderwijs. Het was hier dat hij begon met de praktijk van het legerwerk in de recreatie en fitness warden. Na de oorlog werd hij door President Roosevelt opgeroepen om aan het hoofd te staan van een commissie die moest zorgen voor een verbetering van het fitness- en trainingssysteem van het leger.

Drie personen dienden onder Kol. Grober: Walter C. Womang, Samuel B. Griffith, en William C. Sissors. Deze drie personen introduceerden en profiteerden van het bootcamp systeem. Walter C. werd al snel arts, en werd bekend door de fitnesstraining een impuls te geven. Samuel B. en William C. werden beiden ideale gezondheidswerkers voor het leger. Zij voegden training dicatie toe aan hun werk en legden veel nadruk op discipline, fitness en fysieke hersteloefeningen als onderdeel van hun werk. William C. werd later de fitnessdirecteur bij de legeroefeningen op West Point en werkte aan de verdere verbetering van de trainingstechnieken. Door de jaren heen zijn de principes echter hetzelfde gebleven; wat het leger zegt is goed, wat voor hen zinvol is, is goed.

Soldaat Boot camp is de beste manier voor soldaten om hun sterke en gespierde lichaam te verbeteren, terwijl ze discipline opdoen. Gedraaide ruggengraat, kerstepend meestal, dit zijn de problemen die leger rekruten ervaren in het boot camp systeem. Flexibiliteit, sterke kern, kracht, behendigheid, gewichtsverlies worden verworven in het boot camp systeem. fysiek robuust lichaam is een vereiste voor het leger.

Soldaten noemden Boot camp als een van hun favoriete onderwerpen in de klas. Door boot camp beginnen veel meer positieve veranderingen plaats te vinden op de mensen, fysiek en mentaal.

Categories: Sport